Privatlektioner (giltiga för friskvårdsbidrag)

Vill du bli en bättre discgolfare?

Jag heter Johan Gehrisch och är utbildad discgolfinstruktör via Svenska discgolfförbundet. Jag har sju års erfarenhet av discgolf på högsta nivå i Sverige och ca 14 år erfarenhet av att kasta frisbee. Jag vill hjälpa dig att nå dina mål! Om det är tio meter extra i längd, hantera kortare inspel, forehand eller hur man ska tänka under en runda. Jag anpassar och planerar en lektion som passar dig och det du vill träna på. 

Det vanligaste är att vi ställer oss på ett fält där jag tittar, filmar (i slowmotion) och ger tips när du kastar. Efter du kastat får du filmerna skickade till dig med anteckningar om vad du behöver träna på. 

Ett alternativ är också att vi spelar en runda tillsammans där jag observerar och ger tips på hur du kan tänka i olika situationer på banan. Hur du bäst attackerar hålen utifrån din förmåga osv. 

Kostnad: 
I en lektion ingår en timmes kastning (i Lund), 45-60 min videoredigering av filmer i slowmotion där din teknik jämförs med min samt anteckningar med tips och saker att träna på. Eller en runda på St hans eller Bulltofta. 

Prislista

1 lektion (1h kastning + anteckningar & film)                    849:-
5 lektioner  (giltiga 1 år)                                                 3999:-
1 lektion för 2 st (1.5h kastning + anteckningar & film)     1499:-
Lägg till 30 minuters kastning på fältet                             300:-
För lektioner på Bulltofta lägg till                                    300:-

Samtliga lektioner går att dra av på friskvårdsbidraget!

Kontakta mig på mail, Tele: 0709-117745 eller Facebook för att boka en lektion.